facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 
Running Shoes

HVEM ER JEG

Historien

Karrieren startet i forsvaret, så økonomistudier etterfulgt av eiendomsmegler studier samtidig som jeg begynte som eiendomsmegler.
Over 20 år karriere innen eiendom, 16 av dem som eiendomsmegler i flere ulike lederstillinger. Alle i Trondheim.

Gode resultater, engasjement og gjennomføringsevne er nøkkelord.
I dag jobber jeg med eiendomsutvikling, eiendomsinvesteringer og utleie på fulltid. Etter 20 års erfaring med bolighandler og eiendom ønsker jeg å dele mine  erfaringer og håper andre kan dra nytte av det jeg har lært.

Jeg har alltid vært aktiv, hele livet har jeg trent i en eller annen form. Fotball fra ung alder og oppover så kom 4 år i Forsvaret, mer og mer styrketrening, så sykling og ritt og nå de siste par årene også litt løping. Men dette hjelper ikke uten at tankesettet ditt er riktig og kroppen din får riktig drivstoff.

Alltid hatt et stort ønske om å bli sterk (og samtidig se bra ut - ja jeg innrømmer det).
Aldri helt klart det.
Før jeg i en alder av 42 endret kostholdet mitt. Da begynte det å skje noe. I tillegg skiftet jeg fokus på å trene for å få en mest mulig funksjonell kropp.

Nå bruker jeg mye tid på å lære om forskjellige treningsmetoder, tøying og restitusjon. Resultatet er at jeg er i mitt livs form og er sterkere enn noengang.

Sammen med min kone har vi startet våre felles selskaper og vi jobber mot et felles mål om å bli økonomisk uavhengig og samtidig være i vårt livs form - hele tiden. Samtidig som vi nyter hvert sekund på veien.
Håper du kan finne noe nyttig lesning her :)