facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Hvordan se bedre ut som 45 åring enn som 25!

Oppdatert: aug. 24

"Dæven, han Restad schjer ut som n' e 25 år" fikk jeg høre på et treningsstudio for en stund tilbake, når de ennå var åpne.

Jo, takk. Det er et bra kompliment det. For de som ikke skjønte trøndersken: Banneord, Restad ser ut som han er 25 år :) Sannheten er at jeg faktisk ser bedre ut nå enn da jeg var 25 år. Ganske mye bedre egentlig. Og dette skal egentlig ikke handle om kropp, men nå er engang det du ser i speilet et godt bilde på om hvor god form du er i. Hvordan ligger du an? Når du ser deg selv i speilet er du fornøyd? Fungerer kroppen som den skal og lar den deg gjøre de aktivitetene du ønsker? Ja? Supert. Keep up the good work. Mange er ikke så heldige. Hvis du leser litt mer så skal jeg avsløre litt mer av "hemmeligheten". For et par uker siden delte jeg et kort innlegg på FB og IG.

Hovedpoenget i det innlegget er at jeg påstår at kosthold utgjør ca. 80% og trening ca. 20% av resultatet ditt. Jeg har sagt dette før, og hver gang blir det reaksjoner. Jeg vet at reaksjonene kommer og jeg synes det er like moro hver gang noen protesterer på dette. Sosiale medier er til for interaksjon, så respons er bra.

"Så lenge du trener kan du spise nesten hva du vil"

"Treningen er mye viktigere enn kosthold"

"Du må trene for å få kondis" osv. osv. De normale oppfatningene blant veldig mange. Så det er ikke så rart at folk reagerer.

Det er egentlig helt naturlig.

Fordi det er lettere for folk å ta tak i treningen sin enn det er å ta tak i kostholdet sitt.

Og det er en generell oppfatning blant folk om at skal du komme i for