top of page

Godt nyttår - en blogg! :)

Oppdatert: 29. okt. 2022

Ja, da har jeg faktisk skaffet meg en blogg.


Hvorfor blogg?

Spørsmålet kunne vært hvorfor jeg ikke har begynt før?

Men, hvorfor er fortsatt et relevant spørsmål for alle dere nye lesere.

Kort versjon

Jeg ønsker å inspirere, motivere og hjelpe deg til å nå dine mål knyttet til eiendomsinvesteringer! Gjennom å være den beste versjonen av deg selv.

Det handler om tankesett og en rekke av gode valg og gode rutiner!


Lang versjon

Jeg har de siste par årene delt mer og mer fra mitt eget liv både på Facebook og Instagram.

Og jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på dette og flere oppfordringer om ikke å slutte med det. Det er selvsagt hyggelig å høre og gir meg økt motivasjon til å fortsette. Selv har jeg følt at plattformene til FB og IG ikke har vært optimale iht. hva jeg ønsker å nå ut med. Noen ganger passer IG godt, andre ganger passer FB godt, men jeg har savnet en plattform hvor jeg kan utdype enkelte tanker og tema litt mer, og da i form av å kunne skrive mer. Altså en blogg. I tillegg ønsker jeg å ha en plass hvor du som er interessert kan finne tilbake til eldre innlegg og bruke det som et oppslagsverk. F. eks. Prøv å finn tilbake til en FB post som du synes var interessant.... ingen enkel oppgave. Det problemet skal nå være løst :)

Living the dream

Jeg lever idag drømmen min, med en jobb jeg elsker (deriblant med oppbygging av et helt nystartet selskap som vi (kona mi og meg) er medeier i og friheten til å prioritere helse og trening samtidig som jeg jobber så mye som er nødvendig. Mange baller i lufta med jobb, trening, trener for Ranheim G14, en sønn som aktiv svømmer, investeringer, styreleder i sameiet mm. Det kan egentlig ikke bli bedre. Så noen riktige valg har jeg tatt underveis.

Og noe må jeg ha lært på mine snart 45 år.

Den personlige fremgangen jeg har hatt de siste par årene ønsker jeg å dele med flere. Hvis dette kan motivere deg til å gjøre noen endringer i ditt liv, så det øker sjansen for at du når dine mål så er jeg fornøyd.


Mål Neste innlegg skal handle om det å sette seg mål og hva som kreves for at det skal bli noe annet enn bare ren ønsketenkning. Mer om det i løpet av noen dager.


Hvis du har lyst til å følge meg her og lese hva jeg skriver vil jeg sette stor pris på det :)

238 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page