facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Hva har Ju Jitsu med eiendom å gjøre?

Oppdatert: aug. 24

Ny uke og nye muligheter! Etter forrige uke spurte jeg om synspunkter på formatet på bloggen min. Ønsket dere lesere korte, jevnlige innlegg eller sjeldnere lengre innlegg (som det stort sett har vært til nå)? Det var delt:

ca. 65% som ønsket en jevnligere oppdatert blogg

ca. 35% som ønsket lengre innlegg.

Selv er jeg fortsatt litt i tenkeboksen på hva jeg selv foretrekker, men inntil jeg bestemmer meg skal jeg prøve å skrive litt oftere og da gjerne med noe hentet fra forrige uke.

Hjemmesiden min og bloggen min handler om å være den beste versjonen av deg selv, og jeg blander inn kosthold, trening og tankesett i det jeg skriver om. Selv om hovedfokus er eiendom og eiendomsinvesteringer.

Hvorfor det, har sikkert noen tenkt.

Hvorfor kan jeg ikke rendyrke dette og bare skrive om eiendom? Noen av dere lesere er sikkert kun opptatt av eiendom og bryr seg katta om at jeg er opptatt av kosthold, helse, trening og mindset. Men for meg er dette viktig, for dette henger sammen.

For å gjøre best mulige eiendomsinvesteringer og for å kunne ha det tempoet i livet mitt som jeg har, så er jeg avhengig av å være i form, ha en fungerende kropp.