facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Hvordan vil DU at bloggen min skal være?

Oppdatert: aug. 24

Jeg har vært litt av bloggen den siste perioden av sommeren etter at jeg bevilget meg et par ukers ferie. Jeg ønsker likevel å komme med en liten sensommerhilsen her nå.

Jeg tenkte å skrive en sommerhilsen rett før jeg tok ferie, men det ble aldri så jeg gjorde det.

Jeg har egentlig ikke vært helt sikker på veien videre for bloggen.

Ikke at jeg er usikker på om jeg skal fortsette, for det er jeg helt sikker på etter de siste måneders respons. Den har vært overveldende og takk til alle dere som leser den! Og takk til alle dere som sender meg mailer, DM på Instagram eller Twitter med spørsmål om eiendomsinvesteringer. Jeg synes det er veldig artig å bistå med tips og råd.

Så lenge jeg har tid vil jeg alltid svare, men jeg kan ikke alltid garantere at jeg rekker å svare samme dag. Det kommer litt an på jobb mengden og andre aktiviteter.