Hvordan vil DU at bloggen min skal være?

Jeg har vært litt av bloggen den siste perioden av sommeren etter at jeg bevilget meg et par ukers ferie. Jeg ønsker likevel å komme med en liten sensommerhilsen her nå.

Jeg tenkte å skrive en sommerhilsen rett før jeg tok ferie, men det ble aldri så jeg gjorde det.

Jeg har egentlig ikke vært helt sikker på veien videre for bloggen.

Ikke at jeg er usikker på om jeg skal fortsette, for det er jeg helt sikker på etter de siste måneders respons. Den har vært overveldende og takk til alle dere som leser den! Og takk til alle dere som sender meg mailer, DM på Instagram eller Twitter med spørsmål om eiendomsinvesteringer. Jeg synes det er veldig artig å bistå med tips og råd.

Så lenge jeg har tid vil jeg alltid svare, men jeg kan ikke alltid garantere at jeg rekker å svare samme dag. Det kommer litt an på jobb mengden og andre aktiviteter.

Noen spør meg om hvorfor jeg er så åpen, hvorfor deler jeg så mye?

Svaret er det over. Jeg synes det er artig å bistå.

Det å vite at jeg er en motivasjon og inspirasjon for andre mennesker gir meg veldig mye! Og jeg lærer også på det. Så for meg er dette en enkel vinn vinn.


Derfor er ikke bloggen i fare, jeg er bare usikker på formatet og innholdet.

Hvordan skal jeg gjøre det?


Jeg er usikker på om jeg kun skal skrive lengre innlegg (som jeg stort sett har gjort) om et spesifikt tema eller en rød tråd, eller om dere lesere også er interessert i en jevn flyt, med mer innhold og oppdatering fra hver uke for eksempel?

Gi meg gjerne innspill her i kommentarfeltet eller svar på en meningsmåling jeg har lagt ut på Twitter nå ikveld.


Meningsmålingen finner du her

Jeg er også usikker på min egen kapasitet ifht. skriving på bloggen akkurat i de nærmeste månedene fordi jeg har begynt å skrive på boken min og dette tar tid.

Jeg tror det er viktig å prøve å bidra jevnlig, samtidig som det skjer mye på jobb nå og vi har spennende planer som jeg jobber med og som dere skal få høre mer om etterhvert.

Men jeg har også bare 24- timer i døgnet og så lenge jeg ikke viker fra min nye filosofi om å sove minimum 8 timer hver natt (les boken Why We Sleep så skjønner du hvorfor), så har også jeg et begrenset antall timer til rådighet. Trenergjerningen for Ranheim G14 tar også tid med treninger og kamper, i tillegg til at jeg faktisk må følge opp aktiviteter for min egen sønn, som ikke spiller fotball lenger, men driver med annen sport. Det spørs om ikke høsten fører til en endret prioritering av min egen tid ifht. noe av dette. Vi får se. Planen min er at boken skal være ferdig før jul, for de som venter på den.


Dette innlegget er også en liten test på hvordan et blogginnlegg vil se ut hvis jeg skal gi dere en liten status pr. uke. Da kan en måte å gjøre det på være å inkludere relevante hendelser fra uken som gikk mtp. eiendomsinvesteringene jeg jobber med og interessante detaljer som det går an å lære av. Forrige uke skjedde det ikke så veldig mye som er å skrive om. Leietakeren på hytta vår har ødelagt steketoppen, og beklaget seg overfor meg om det og sagt at de selvsagt erstatter den med en ny. Sånt skjer og man kan ikke være følelsesmessig engasjert i innbo i de eiendommene man leier ut, selv om det er egne private eiendommer. Så dette hadde jeg veldig lave skuldre i forhold til. Null stress. Jeg er veldig opptatt av å ta vare på egne ting. Enten det er sykkel, møbler, bil, MC, innbo, klær etc. Så det handler ikke om det. Men folk kan være uheldige.

Det handler om å ha et balansert syn på hva som er viktig her i livet og ikke la seg stresse eller bli negativt påvirket av hendelser du ikke får gjort noe med.

For noen år siden ville jeg kanskje blitt irritert på en leietaker som hadde ødelagt noe.

Det blir jeg ikke lenger. Og jeg tror det handler om modenhet og læring. Ellers var det ikke så mye å skrive om, jeg hadde masse å gjøre og vi kjøpte en ny leilighet til MySpot Living satsingen vår, men det skal dere heller få vite litt mer om en annen gang 😀


Denne gangen tenkte jeg ikke å skrive noe mer så får vi se hva dere svarer på spørsmålene mine. Igjen takk til alle dere hyggelig folk der ute som leser bloggen min og spesielt til alle dere som er aktive på Fintwit - for en gjeng positive og givende mennesker! Håper dere alle har lagt planer for den nye uken og er klar for å gi gass imorgen tidlig! Det har jeg 😃 Her er noen e-bøker jeg anbefaler for de av dere som ikke har lest dem:

Dette er bøker jeg har affiliate avtaler på, dvs. at jeg får halvparten av inntektene hvis dere kjøper dem med disse lenkene.

Boken til den norske Twitter profilen Hobbyinvestor (@10mill10ar) om hvordan han og samboeren har gått fra 0 til 18 mill. i eiendomsverdi på 8 år. Fascinerende og motiverende lesning.

10 mill, 10 år


2 bøker fra Twitter profilen @Route2FI. Det er en norsk twitter profil og jeg har kjøpt og lest begge bøkene og de er lettleste og nyttige hvis du er på utkikk etter tips til å bli økonomisk uavhengig eller du ønsker å bygge deg en aktiv profil på Twitter.

How You Can Reach Financial Independence In 5-10 Years!


Twitter Growth: 500-1,000 New Followers Every Month Guaranteed!


God søndag kveld!

170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
 

Subscribe Form

+47 48229334

Huldervegen 71, 7056 RANHEIM
Trondheim, Norway

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

©2020d by palrestad. Proudly created with Wix.com