facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Løsningen på Oslo sitt boligproblem!

Oppdatert: aug. 24

Ja, jeg tror faktisk jeg har en (kortsiktig) løsning på Oslo sitt boligproblem! Og det er mulig å gjennomføre raskt, med en rask effekt! Tøffe påstander, ikke sant?!

Jeg vet. Og jeg har skrevet tror. I tillegg har jeg satt dette på spissen fordi vår tabloide hverdag krever litt store overskrifter for å nå ut 😉 Når det er sagt så er ideen min så lite spiselig politisk at det ikke finnes noen sjanse for at den blir gjennomført uansett. Men jeg vil likevel dele tankene mine, så får dere som har mer peiling på dette enn meg gjøre en mer dyptgående analyse for å finne ut om dette faktisk kunne virket 😀

Radikale tider krever radikale løsninger ikke sant?Først, hva mener jeg er det største problemet i Oslo?