facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

En amatør beveger seg inn i kryptovalutaens verden (BTC, ETH, LTC, XRP, DAI etc.)

Oppdatert: aug. 24

Jeg tenkte å dele noen tanker og opplevelser fra helgens research for å bli litt bedre kjent i kryptovalutaens verden.

Wallet, key, stake FIAT, Blockchain, BTC, ETH, coinbase, cointracking, Ledger Nano, Private wallet, digital wallet - dette er bare noen av ordene som svermer i kryptovalutaens kretser.
Og det å kommunisere med de som tydeligvis kan dette på twitter var litt som å snakke med en tysker, jeg skjønner deler av det, mens resten er gresk for meg


Selv hadde jeg for litt over en måned siden ingen erfaring med kryptovaluta, Bitcoin og Blockchain overhodet. Jeg hadde lest en del om Blockchain for noen år siden, og kjenner til de grove prinsippene bak teknologien og har tro på at selve teknologien vil bli brukt mer og mer i fremtiden.