top of page
981951C8-8106-4687-A1FD-E5E413F9AE6B_1_2

UTLEIEGUIDEN

Boligutleie fra A til Å

AS spesial

For en inspirerende bok. Forklarer step by step hva du må gjøre for å komme til nye høyder både med karriere og ambisjoner.

Han vet hva han snakker om.
5-stjerner LETT!!!!

Blendor Sadikaj

Väldigt bra och nyttig bok om man fungerar på och börja med och hyra ut fastighet.
Rekommenderar på det stärkaste.

Jörgen Brolin

Veldig nyttig og lærerik bok for alle som driver eller ønsker å drive med utleie. Har plukket opp tips og erfaringer som jeg garantert kommer til å ta med meg i fremtiden.

Morten Tellefsen

VIL DU LÆRE OM UTLEIE?

Utleieguiden - Boligutleie fra A til Å

Utleieguiden - AS spesial

Alt du trenger å vite om boligutleie.

Ønsker du å komme i gang med din første utleiebolig eller er du allerede i gang med et par utleieobjekter og ønsker å profesjonalisere din utleievirksomhet? 
Da vil du finne du nyttig informasjon i Utleieguiden - Boligutleie fra A til Å.
Har du kommet til neste steg og ønsker å stifte ditt første aksjeselskap for å ta virksomheten din videre, så finner du oppskriften på det i Utleieguiden - AS spesial.


Etter å ha arbeidet med eiendom i over 20 år ønsker jeg dele av min erfaring og kunnskap og håper flere kan ta i bruk denne lærdommen til å begynne med utleie selv. Jeg har leid ut boliger i 20 år og har ennå ikke en måned uten betalt husleie.

Jeg påstår at det ikke skyldes flaks.

Jeg har skrevet 2 bøker du kan lese hvis du vil lære mer om utleie. Jeg gir deg oppskriften på hva jeg har gjort, både privat og gjennom aksjeselskap (AS) slik at du også kan gjøre det, på denne måten, hvis du ønsker det.


Alle versjonene av bøkene og maler jeg har beskrevet i bøkene kan du kjøpe i nettbutikken lenger ned på siden.

✅ Komme igang med utleie
✅ Finansiering
✅ Regne på utleie
✅ Finne det rette utleieobjektet
✅ Kjøp av prosjektert leilighet
✅ Administrere utleie, husleiekontrakt, depositum, skatt etc.
✅ Finne riktig leietaker
✅ Vær en god utleier
✅ Privat eller AS?
✅ mm.
Dette er noe av det du kan lese om i denne boken.

Jeg forutsetter ikke at du har noe kunnskap om eiendom fra før. Her går vi gjennom alt fra bunnen av. Du kan også drive med utleie selv om du har en travel jobb og ikke ønsker eller evner å pusse opp brukte boliger selv. Jeg har selv bygd opp en privat utleieportefølje som nå utelukkende består av nye leiligheter. Da kan utleie passe for alle.

Etter å ha lest denne boken så vil du ha grunnlaget for å begynne å lete etter din første utleiebolig, eller så er du bedre rustet til å kjøpe din neste utleiebolig.

For å kjøpe boken i papirversjon bruk knappene merket Kjøp Utleieguiden, hvor mørk knapp er kun papirboken og lys knapp til høyre er papirboken med alle vedlegg. Eller gå ned til nettbutikken lenger ned på siden hvis du vil ha e-bok.

Boligutleie fra A til å

✅ Når det er riktig med AS
✅ Basiskunnskaper om AS
✅ Regnskap og administrasjon
✅ Grunnleggende finansiering
✅ Bank finansiering
✅ Kalkyle i AS
✅ Finne riktig leietaker
✅ Stifte AS
✅ Overgang fra privat til AS

✅ Møblert eller umøblert?

✅ Bruk av utleiemegler

✅ Tenk stort, eget driftsselskap, BRRRR- strategien
✅ Kreativ finansiering

✅ mm.
 

Dette er noe av det du kan lese om i denne boken.
Jeg forutsetter at du har basiskunnskapen om utleie av eiendom som privatperson, som du har lært gjennom Utleieguiden - Boligutleie fra A til Å. Men du trenger ingen erfaring om drift i selskap fra før. Jeg går gjennom alt fra bunnen av. Helt grunnleggende og til tips fra ekspertene.


Jeg har selv en privat utleieportefølje og begynte for 2 år siden å bygge opp et større utleieselskap sammen 2 andre. Det er kunnskap fra de to siste årene, krydret med erfaring fra over 20 års arbeid i eiendomsbransjen som ligger til grunn for denne boken. 

 

Etter å ha lest denne boken så vil du ha grunnlaget for å stifte ditt eget AS og starte på veien mot nye og større porteføljer.


Jeg håper du bestiller denne boken og får oppskriften på hvordan du kan skalere virksomheten din videre. 
Jeg tror ikke du vil angre på det.

Bruk knappene under denne teksten hvor mørk knapp er e-boken og lys knapp til høyre er papirboken med alle vedlegg. Eller gå ned til nettbutikken lenger ned på siden for å velge blant tilgjengelige versjoner.

AS spesial

Jeg håper du vil bestille disse bøkene, slik at du får nyttig innsikt om eiendomsmarkedet i Norge.

Jeg tror ikke du vil angre på det.
Over 1500 har kjøpt den første boken og over 500 har kjøpt den siste AS spesial. Jeg får veldig gode tilbakemeldinger fra leserne.

Jobber du med eiendom, har du drevet med utleie lenge eller på andre måter er rutinert med eiendom så påstår jeg ikke at du kan lære noe av disse bøkene. Det kan likevel være du synes det er interessant å lese om eiendom fra noen andre sin synsvinkel. Mange rutinerte har gitt meg tilbakemelding på at de også lærte noen nye triks.

Angrerett

Du kan angre et kjøp innen 14 dager etter at du mottar pakken. Du har ytterligere 14 dager å få den returnert til oss etter at du sier fra til oss om at du angrer kjøpet. Du vil få tilbakeført pengene til din konto innen 14 arbeidsdager etter at bøkene er registrert returnert til oss. I følge angrerettloven er det kunden selv som skal betale for returporto og returnere varen forsvarlig innpakket. Om varen er tatt i bruk har vi som selger rett til å kreve erstatning ved verdiforringelse, om det er synlig tegn til bruk. Angreretten gjelder ikke hvis forseglingen er brutt for kalkulatorer eller andre produkter som har dette.

Det er ingen returrett på e-boken. Når du kjøper en e-bok får du tilgang til boken umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n.

bottom of page