facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 
981951C8-8106-4687-A1FD-E5E413F9AE6B_1_2

UTLEIEGUIDEN

Boligutleie fra A til Å

 

VIL DU LÆRE OM UTLEIE?

Utleieguiden - Boligutleie fra A til Å

Alt du trenger å vite om boligutleie.

Ønsker du å komme i gang med din første utleiebolig eller er du allerede i gang med et par utleieobjekter og ønsker å profesjonalisere din utleievirksomhet? 
Da vil du finne du nyttig informasjon i denne boken.


Etter å ha arbeidet med eiendom i over 20 år ønsker jeg dele av min erfaring og kunnskap og håper flere kan ta i bruk denne lærdommen til å begynne med utleie selv.

Jeg har leid ut boliger i 20 år og har ennå ikke en måned uten betalt husleie.

Jeg påstår at det ikke skyldes flaks.

I denne boken gir jeg deg oppskriften på hva jeg har gjort, slik at du også kan gjøre det, på denne måten, hvis du ønsker det.


Papirversjonen av boken og maler jeg har beskrevet i boken kan du kjøpe i nettbutikken lenger ned på siden.

 

✅ Komme igang med utleie
✅ Finansiering
✅ Regne på utleie
✅ Finne det rette utleieobjektet
✅ Kjøp av prosjektert leilighet
✅ Administrere utleie, husleiekontrakt, depositum, skatt etc.
✅ Finne riktig leietaker
✅ Vær en god utleier
✅ Privat eller AS?
✅ mm.
Dette er noe av det du kan lese om i denne boken.

Jeg forutsetter ikke at du har noe kunnskap om eiendom fra før. Her går vi gjennom alt fra bunnen av. Du kan også drive med utleie selv om du har en travel jobb og ikke ønsker eller evner å pusse opp brukte boliger selv. Jeg har selv bygd opp en privat utleieportefølje som nå utelukkende består av nye leiligheter. Da kan utleie passe for alle.

Etter å ha lest denne boken så vil du ha grunnlaget for å begynne å lete etter din første utleiebolig, eller så er du bedre rustet til å kjøpe din neste utleiebolig.

Bruk knappene under denne teksten hvor mørk knapp er kun papirboken og lys knapp til høyre er papirboken med alle vedlegg. Eller gå ned til nettbutikken lenger ned på siden.

 

Jeg håper du bestiller denne boken og får nyttig innsikt i eiendomsmarkedet i Norge.

Jeg tror ikke du vil angre på det.
Over 500 har kjøpt boken og jeg får veldig gode tilbakemeldinger fra leserne.

Jobber du med eiendom, har du drevet med utleie lenge eller på andre måter er rutinert med eiendom så påstår jeg ikke at du kan lære noe av denne boken. Det kan likevel være du synes det er interessant å lese om eiendom fra noen andre sin synsvinkel.

 
 

Angrerett

Du kan angre et kjøp innen 14 dager etter at du mottar pakken. Du har ytterligere 14 dager å få den returnert til oss etter at du sier fra til oss om at du angrer kjøpet. Du vil få tilbakeført pengene til din konto innen 14 arbeidsdager etter at bøkene er registrert returnert til oss. I følge angrerettloven er det kunden selv som skal betale for returporto og returnere varen forsvarlig innpakket. Om varen er tatt i bruk har vi som selger rett til å kreve erstatning ved verdiforringelse, om det er synlig tegn til bruk. Angreretten gjelder ikke hvis forseglingen er brutt for kalkulatorer eller andre produkter som har dette.

Det er ingen returrett på e-boken. Når du kjøper en e-bok får du tilgang til boken umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n.