facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Utleieguiden - veien videre...

Oppdatert: aug. 24

Ifjor sommer bestemte jeg meg for å skrive en bok om boligutleie.

Utleieguiden - Boligutleie fra A til Å. Nå er jeg straks utsolgt for papirversjonen av Utleieguiden, så hva skal jeg gjøre med konseptet Utleieguiden videre fremover?

Tanken om å skrive en bok hadde jeg hatt lenge. Egentlig skulle jeg skrive en bok om bolig i Norge. Et enkelt oppslagsverk som alle som skal kjøpe og selge bolig i Norge kan lese, for å være litt mer kompetent på boligkjøp og salg. Det er ofte den største økonomiske belastningen for nordmenn.

En veldig etterspørsel etter mer info om utleie på vårparten og forsommeren i fjor, gjorde at jeg la om planene og bestemte meg for å dele alt jeg kan om boligutleie istedenfor.


Jeg skrev derfor Utleieguiden for å dekke et behov i markedet.

En nisje, men likevel et behov.