facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Hvorfor en bok?

Oppdatert: sep. 12

Jeg har nettopp lansert Utleieguiden.

En bok basert på mine erfaringer fra 20 år med eiendom og utleie. I denne perioden har jeg som privatperson leid ut en eller flere leiligheter. Boken handler primært om utleie av eiendom, men det er også en del generell kunnskap om eiendom i Norge, som jeg mener man bør kunne hvis man skal drive med utleie.

Enten det er i liten skala eller man har ambisjoner videre utover det.


Ønsker du å lære mer om eiendom og utleie, så les videre til slutten av innlegget. Jeg lover deg at det vil lønne seg.

Boken er en guide til deg som aldri har drevet med utleie av eiendom før.

Eller for deg som kanskje har kommet i gang, men du føler at du ikke er ferdig utlært og kunne tenkt deg å lære mer om dette.

Jeg påstår ikke at du som er veldig rutinert på eiendom, kan lære noe av denne boken. Da kan du sikkert like mye som meg, men jeg vet at flere rutinerte også har kjøpt boken for å lese om mine tanker og erfaringer. Er du interessert i eiendom kan det være interessant, selv om du ikke nødvendigvis lærer noe nytt.

Den er relevant enten du bare ønsker 1 eller 2 utleie eiendommer for å få en bedre pensjon eller skaffe ungene dine et godt utgangspunkt, eller du tenker på å starte opp med utleie fordi du synes dette er en spennende måte å tjene penger på.