facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Økte renter og høy strømpris - hva nå?

Oppdatert: okt. 2Denne uken gikk renta opp.

Jeg tenkte ikke så mye over det, for dette har jeg ventet på lenge. Tenkte ikke å skrive noe om det heller, for dette mente jeg var helt normalt. Så fikk jeg en henvendelse fra en følger på Instagram som ønsket et blogginnlegg fra meg nå som vi hadde fått "økte strømpriser, en ny regjering (som potensielt kan endre regler rundt utleie) og ikke minst en renteheving" - som han skrev. Dette fikk meg til å tenke og var en god reminder til meg om at jeg har mange yngre lesere og mange følgere som kanskje ikke har opplevd så mye av dette før.

Derfor tok jeg idag en pause i skrivingen på oppfølgeren til Utleieguiden, for å skrive et blogginnlegg om nettopp det han tok opp.

Strømprisene.

Ny regjering.

Renta.

Så finn frem en kopp kaffe eller annet av din foretrukne drikke og sett deg i godstolen og les. Dette innlegget er for deg Elias 😊 - takk for påminnelsen.