facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Tilvalg på nybygg - nyprosjekt

Oppdatert: sep. 18

Flere og flere kjøper nyprosjekterte leiligheter og flere og flere spør hvilke tilvalg det lønner seg å gjøre når du kjøper nybygg.

I dette innlegget skal jeg fortelle deg hva jeg bruker å gjøre og hvilke tanker jeg har rundt tilvalg på helt nye leiligheter.

Som med så mye annet innen eiendom så finnes det ingen enkel fasit på dette. Jeg har jobbet med og handlet prosjekterte boliger i over 20 år så jeg mener jeg har litt erfaring rundt dette temaet. Forhåpentligvis kan du lære noe av mine erfaringer.

Jeg hører om folk som bruker flere hundre tusen på tilvalg på nye leiligheter og blir litt forundret over dette. Jeg håper for deres del av de skal bo der selv og at de skal bo der lenge, for min erfaring er at de spiser opp en del av verdien med slike påkostninger. Da har jeg allerede avslørt min grunnholdning til dette med tilvalg. Det bør holdes til et minimum og gjøres med omhu i forhold til kost nytte, spør du meg.

For tilvalg er ofte dyrt.

Unødvendig dyrt, men systemet er skrudd