top of page

Statusoppdatering eiendomsinvesteringer

Oppdatert: 24. aug. 2021

Sist blogginnlegg skrev jeg at jeg sto midt i en vurdering på om jeg skulle fortsette med lengre, dyptgående innlegg som legges ut sjelden eller skrive oftere og litt mer jevnt.

Tilbakemeldingen fra en meningsmåling på Twitter ga ca. 65% som ønsket mer jevnlig og ca. 35% som ville ha lengre og dyptgående innlegg.

Nå ser jeg at svaret i det korte bildet gir seg selv.

Jeg har ikke noe valg, for jeg har ikke kapasitet til å skrive jevnlige, gode innlegg på bloggen nå som jeg skriver på min kommende bok.


Det å skrive bok viser seg å være mer tidkrevende enn jeg (kanskje?) trodde. Jeg vet jo at jeg ikke burde bli overrasket over dette, men selve skrivingen av blogginnleggene har gått ganske greit, så jeg har nok underbevisst undervurdert hvor krevende det er å strukturere alt jeg vil ha med i bokform.

Så er det jo heller ikke sånn at jeg kan sitte og skrive på dagtid, så det skjer i ledig tid i helger, på kvelder der det ikke er fotballtrening, fotballkamp eller egentrening. Det er ikke så ofte med andre ord. Dette vil bli betydelig bedre når sesongen for G14 er over nå i slutten av oktober - det vil frigjøre mye tid. Til tross for mangel på tid så prioriterer jeg nå en oppdatering for de som er nysgjerrig på hvordan det går med våre eiendomsinvesteringer og utleievirksomheten, som jeg vet mange er nysgjerrige på.

REKLAME for egen bok:
Vil du lese mer om eiendom og utleie kjøp boken min, som finnes i nettbutikken - Utleieguiden

Her er status på det som har skjedd og hva som er gjort i august og september:


Våre private utleieleiligheter (alle relativt nye):

Ingen henvendelser fra leietakere eller noe annet uforutsett. Alt ok.


Brukt enebolig på Lade (sjefen og kona sitt hus som er utleid hvor jeg bistår):

Var innom å monterte nytt dørhåndtak på ytterdøren, samt skiftet ut dusj slangen og dusjhodet på det ene badet, da begge deler var slitt og ute av funksjon. Vi har også hentet inn tilbud fra skadedyrbekjemper for å få bukt på noen skjeggkre som har dukket opp i huset og som ikke er borte etter første runde med behandling. Ellers har alt vært ok, helt frem til idag hvor det kom oppsigelse på en av hyblene i sokkelen. Det betyr at jeg må skaffe ny leietaker fra 1.1.2020. MySpot Living:

2 innmeldte saker fra leietakere. En radiator som ikke virket, ble meldt inn til utbygger og fikset. En sikring som ryker på badet i en leilighet ble meldt inn idag. Feilen ligger i varmekablene. Meldt inn til utbygger som kommer til å fikse dette.

Ellers har det vært stille fra leietakerne og det er jo bra for det betyr at alt fungerer. Vi har sendt ut en kundeundersøkelse for få tilbakemelding fra leietakerne på hvordan de er fornøyd med info fra oss, før, under og etter overtakelse.

Så langt ser svarene veldig gode ut.

Vi krysser fingrene for at kommende svar holder samme høye grad av fornøydhet. Vi får nå første oppdaterte regnskap for 9 måneder i 2020 pr. 30.09.2020 og det er veldig positivt at vi er i pluss vårt første virkelige oppstartsår og har fått dekt inn oppstartskostnadene. Vi vet hvilke kostnader som kommer i årets 3 siste måneder også, så vi vet at 2020 ligger an til å bli et godt år. Vi gleder oss til 2021 og neste sommer når vi overtar neste store bolk av kjøpte leiligheter.

23 leiligheter venter på nye leietakere fra neste sommer og utover høsten. Når vi kommer til jul 2021 så vil vi ha 35 utleide leiligheter. Som dere ser så har det vært veldig lite jobb med den løpende utleievirksomheten.

Det meste går som planlagt, og det vil alltid være noen mindre hendelser, men det trenger ikke å være så mye hvis man har planlagt godt. Og så henger dette selvsagt sammen med hvilken type eiendommer man leier ut. Arbeidsdagene er brukt til helt andre ting og vi jobber med mye spennende, men det er for tidlig å si noe om det ennå 😊 Jeg lover å komme med en oppdatering etter oktober, og da kan jeg kanskje si noe mer om når jeg tror boken min blir ferdig. Jeg jobber nå med et mål om å ha den klar til før jul.

Ønsker alle en flott oktober!


411 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page