facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Eiendom vs aksjer

Oppdatert: aug. 24

Etter å ha oppdaget FinansTwitter - #fintwit så har jeg lært veldig mye nytt, fra mange nye spennende personer jeg har oppdaget der. Jeg har vært på Twitter i 10 år, men har kun nylig oppdaget at det går an å bruke det ifht. investeringer. Og jeg har nettopp startet den virkelige læringen min ifht. aksjer. Jeg synes også det er ganske interessant at det virker som noen har bestemt seg for at det kun er enten aksjer eller kun eiendom. At noen liker finans og aksjer best og noen liker eiendom best er helt naturlig.

Og så har du sånne som meg som liker begge deler. Uansett så ble jeg inspirert til å skrive noen ord om begge deler, og hvorfor det ikke trenger å være enten eller.

Heller både og.
Dette innlegget handler om det. Aksjer og eiendom. Og mine erfaringer rundt dette.

Jeg skrev nylig et innlegg om det å kjøpe en utleieleilighet, og fikk masse god respons på det innlegget. Det er moro. God respons er alltid hyggelig.

Mennesker liker å bli sett og liker gode tilbakemeldinger. Det er en naturlig psykologisk reaksjon og de fleste har den. Det spiller ingen rolle om man er 15 eller har rukket å bli 45 år,