facebook-domain-verification=ui2ks9t6giew22z98o5nqzmzseaugm
 

Hvorfor investering i en ny utleieleilighet kan være riktig for deg

Oppdatert: sep. 18

I det siste har jeg fått flere henvendelser fra folk som leste intervjuet mitt hos Husleie.no

Hvis du ikke har lest det kan du lese det her - intervju hos Husleie.no

De vil ha tips og råd om hvordan jeg har drevet med utleie. Det synes jeg er veldig hyggelig, og det har vært noe av poenget med bloggen min. Nemlig å kunne bidra til at andre kan dra nytte av mine erfaringer.


Det er mange måter å drive med utleie på. Og jeg påstår ikke at dette er den beste måten å drive med utleie på, og det er definitivt ikke den måten som gir mest avkastning på kort sikt. Men utleie av en helt ny leilighet kan faktisk være en veldig god investering. Men, som med mange andre investeringer, så vil risiko og arbeidsmengde kunne gjenspeile avkastningen din. Det er mange som kjøper brukte eiendommer, pusser dem opp, bygger dem om (klassikeren er å bygge om en 2- roms til en 3- roms) og leier de ut med god direkte avkastning og gode regnestykker. Felles for slike prosjekter er at du må ha tid, lyst og evne til å gjøre mye av arbeidet selv. Og du må være forberedt på vedlikeholdsutgifter og potensielle perioder uten leieinntekt underveis, fordi du må foreta vedlikehold. Du kan selvsagt sette bort arbeidet til et firma, men da går ofte mye av gevinsten bort. Nok om det, jeg skal ikke skrive om det nå, jeg ville bare gjøre det klart at jeg ikke er imot slike investeringer, men det passer ikke for alle og det er ikke måten jeg har gjort det på.

Ønsker du å starte med utleie?  Eller leier du ut og bruker egne kontrakter eller diverse løsninger? Da anbefaler jeg deg å bruke det jeg synes er det beste verktøyet på markedet - Registrer deg her: 
Husleie.no

D