top of page

100% eiendom

Oppdatert: 18. feb. 2023

Dette er et blogginnlegg som samler alle mine eiendomsrelaterte innlegg. Måten nettsiden min er bygd opp på gjør det litt klønete å finne eldre innlegg. Derfor samler jeg alle mine eiendomsrelaterte innlegg her. Så du enkelt kan finne dem.


En fin plass å starte på er å lese dette innlegget om Hvilken utleiebolig skal du kjøpe?

Dette innlegget tar også for seg helt grunnleggende kunnskap om å regne på avkastningen til en eiendomsinvesteringer. Netto yield. I tillegg til info om risikovurdering og hva du må tenke på for å finne den rette utleieboligen for deg.

Svaret er ikke likt for alle. Du må finne din vei.


Ønsker du inspirasjon? Eller vil vite mer om hvordan jeg startet med utleie. Da kan du lese dette innlegget.

Jeg forteller om hvordan jeg kom i gang med eiendomsinvesteringer. Hva som var min første utleiebolig. Hvorfor jeg har valgt den strategien jeg har gjort. Og mye mer.


Det neste innlegget går i detalj på en av mine eksisterende utleieleiligheter. Hvor jeg deler absolutt alle tall, helt ned i detalj. Jeg forteller hvordan kr. 50.000,- i EK har blitt til godt over 1 million på 10 år.


Mange spør om helt konkrete problemstillinger knyttet til utleie og investeringer. Det har jeg svart opp i helt egne blogginnlegg som du finner her:

Er det noe du lurer på? Noe jeg ikke har skrevet om? Kommenter gjerne under innlegget og meld inn ønsker 😊

Savner du noen å snakke med eiendom om? Eiendomshjørnet er plassen for deg 👇🏼


Jeg prøver å lære bort mest mulig av det jeg kan om psykologien i det norske boligmarkedet. Hva slags risiko er det egentlig å være eiendomsinvestor? Når bør du kjøpe? Finnes det tider på året det er bedre å kjøpe enn andre? Hva skjedde egentlig på 80- tallet? Kan det samme skje igjen? Nå?


Alt for å gi deg som leser et best mulig grunnlag for å ta gode valg med dine eiendomsinvesteringer. Så du kan stå trygt i mot når krakk-nisser og andre forståsegpåere påstår at det som skjedde på 80- tallet kan skje igjen. For det kan ikke det. Kjenner du historien så forstår du hvorfor.

Her kan du lese om det.


Jeg mener at det er noe fundamentalt galt med det norske boligmarkedet. Den massive troen på at absolutt alle bør eie sin egen bolig er faktisk med på å gjøre problemene vi har større. Sterkt økende priser og tøff hverdag for førstegangskjøpere blir bare verre pga. dette synet.

Jeg snakker ikke for min syke mor, selv om jeg driver med utleie. Vi, som andre, som driver med utleie idag; tjener mer på verdiøkning enn på leieinntektene. Så dagens tankesett i samfunnet bidrar til at vi tjener mer. Hadde flere leid sine første boliger ville trykket på markedet gått ned. Det ville ikke vært like lønnsomt å investere i eiendom og mange ville plassert kapitalen sin andre steder.


Til slutt kommer de 2 mest populære innleggene mine. De har du sikkert lest før, så derfor sparte jeg de til slutt. I fall du ikke gadd å gå gjennom hele dette innlegget.


Over 10.000 lesere har til nå lest innlegget

Det er enorm interesse rundt dette, og snart halvparten har også lest den naturlige oppfølgeren:


Begge disse innleggene er skrevet før jeg skrev mine 2 bøker om utleie. Utleieguiden - boligutleie fra A til Å

Jeg har oppdatert innleggene litt underveis. Jeg lærer stadig nye ting. Men for å få en komplett oversikt må du lese bøkene mine. Mye er skrevet på bloggen her. Men en blogg vil aldri kunne gå så i dybden som en bok.


For deg som ikke er så glad i å lese kan jeg anbefale min egen YouTube kanal. Her forsøker jeg å dele min kunnskap, mine erfaringer og mine tanker.

Sporadisk. Enn så lenge så får vi se etterhvert.

Den finner du her:Jeg har vært intervjuet av Hybel Premium (som vi bruker idag) om mine tanker om utleie og eiendomsinvesteringer:

Tidligere har jeg også hatt samme type prat med Husleie.no når vi brukte dem. Det intervjuet skaffet meg mange gode tilbakemeldinger. For jeg sier at alle bør eie minst en egen utleiebolig.


Jeg har vært så heldig å få skrive to gjesteinnlegg på bloggen til Finansnerden. Det kan du lese her:


Når vi er inne på Økonomisk Frihet. Den nye boken til Kfrihet på Twitter er ute nå. Kfrihet står for Økonomisk Frihet og er en bok med en av de råeste historiene jeg har lest i Norge. Hvordan tankesett, enorm drivkraft og kreativitet kan skape en millionformue og en eiendomsportefølje verdt over 70 millioner når du er litt over 35 år.

Boken finner du her:


PS! Jeg får ingen inntekter av å reklamere for boken. Den er bare knakende god og anbefales for alle som er interessert i eiendom eller det å tjene penger. Det var alt for denne gang.


Er du litt som meg? Ikke som alle andre. Litt sær. Litt rar. Men forstår at alle egentlig er litt sære. Litt rare. Og at det er naturlig å være litt sær. Ikke veldig redd for å skille deg ut. Tør å vise verden at du ikke er en del av saueflokken.

Da kanskje du kan finne noen kule klær på nettbutikken til Fu*k jante.

Kule klær med et statement 😎PS! Jeg har en affiliate avtale med Fu*k jante, som gir meg en bonus hvis du kjøper klær via denne linken.


1 657 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page